Hopp til hovedinnhold
Probea

Vi styrker ledelsen

Vi har nylig styrket ledelsen med en trio fra egne rekker

Vi styrker ledelsen! Frode Gresseth blir leder for handel & industri, Celine Flo blir leder for bolig & omsorg, mens Geir Antonsen blir leder for kontor & hotell.

Vi har nylig landet omfattende avtaler med blant andre Drammen Helsepark, IKEA, Elvely Asker og Oslobygg KF, og selskapet opplever god pågang av oppdrag. Daglig leder Steinar Jarlsbo er derfor godt fornøyd med å ha fått på plass en styrket ledergruppe.

– Det er et bevisst valg å hente våre dyktige prosjektledere inn i ledelsen. Prosjektledelse er kjernen i alt vi gjør, og de har førstehåndskunnskap om både markedet og oppdragsgiverne. Det er gull verdt i vår videre satsning, forteller Jarlsbo.

Det er både ungt og tungt som nå blir en del av vår ledergruppe. Antonsen er en nestor i bransjen med årevis av prosjekterfaring, mens både Flo og Gresseth er drivende dyktige representanter for en ny generasjon prosjektledere.

– Vi en samarbeidsmodell som henter det beste ut av veteranene så vel som de nye skarpe hodene. Vår nye ledergruppe er en direkte konsekvens av denne satsningen. Unge prosjektledere er avhengig av å samarbeide med erfarne. Men får de først sjansen og tar ansvaret, så er veien til tyngre roller kort, sier en engasjert Jarlsbo.