Hopp til hovedinnhold
Probea

Vår historie

Vi startet i august 2001 som EH Consult. Erik Eskild og Håvard Slaatten slo to énmannsforetak sammen til ett tomannsforetak. Dette ble starten på et godt samarbeid i 10 år.

Vi hadde umiddelbart god pågang av oppdrag og vokste jevnt og trutt. Tok prosjekter etter eget behov, med hovedvekt oppdrag i Asker og Bærum.

Ledet en svært vellykket utbygging av IKEA Slependen i 2006, mens varehuset var i konstant drift med 10000 besøkende under byggeperioden. Det ble en milepæl som ga mersmak på komplekse oppgaver. Vårt varemerke – krevende oppdrag med desto flere faglige utfordringer jo bedre – ble skapt.

I 2010 sto vi ved en korsvei. Skulle vi fortsette å vokse? Skulle vi påtå oss stadig større og flere oppdrag? Vi fant ut at vi hadde både motivasjonen og kompetansen, bestemte oss for å øke ambisjonen. Vi la en mer offensiv vekststrategi.

Når vi rundet tiårsjubileet var vi 10-12 ansatte og moden for flere og større oppgaver.

Et nytt kapittel i selskapets historie startet i 2014, da gründerne Erik og Håvard skilte lag etter mange års godt samarbeid.

I 2016 skiftet vi navn til Probea – et navn som viste direkte til vår ekspertise – prosjektledelse innen bygg, eiendom og anlegg.

Vi var nå godt rigget i forhold til mannskap og kompetanse I tre år på rad ble vi vekstvinner og kåret til gaselle av DN, med marginer godt over bransjesnittet.

I 2018 hadde vi vårt beste år hittil, med 67 millioner i omsetning – en solid vekst fra fra 40 millioner i 2015.

Fremtiden er lys. Vi stiler mot 50 dedikerte og engasjerte ansatte som gyver løs på utfordringene. Vi har historisk god oppdragsmengde og givende, betydningsfulle oppdragsgivere innen privat så vel som offentlig sektor.