Nasjonalmuseets kranselag og Agnieszka på Østlandssendingen

Agnieszka fra PROBEA fikk, på torsdagens kranselag, vist at hun er en dyktig byggeleder og en god ambassadør for Probea, som gjør seg veldig bra på TV!

Agnieszka er byggeleder på Prosjekt Nytt Nasjonalmuseeum, og torsdag 1. mars ble det avholdt kranselag på prosjektet. Kranselag blir avholdt som en honnør til arbeiderne for å markere at bygget er under tak. NRK Østlandsendingen sendte torsdag kveld et innslag fra kranselaget, hvor Agnieszka forklarer at det har vært hyggelig å stelle i stand dette for alle arbeiderne.

På byggeplassen er det over 400 byggearbeidere fra 25 ulike land. Deltakerne var alle som er involvert i prosjektet, både arbeidere, prosjek- og byggeledere, arkitekter, ingeniører, entreprenører, de ansatte ved Nasjonalmuseet og eksterne gjester. Velkomsttalen ble holdt av prosjektdirektør Steinar Støre i Statsbygg. Videre ble det ble holdt taler av kulturminister Trine Skei Grande og direktør for Nasjonalmuseet Karin Hindsbo.

I intervjuet skryter Agnieszka av at det nye museet vil skille seg fra andre utstillinger. – Det er store rom med god takhøyde, noe som vil gi en spesiell følelse når man besøker museet, sier hun.

Se hele klippen fra Distriktsnyheter Østlandssendingen her.  


Del denne siden: