Studenter og nyutdannede

For å styrke vårt team er vi på løpende utkikk etter unge, lovende studenter. Vi kan derfor tilby sommerjobb eller fast jobb til de som nærmer seg eller allerede er ferdig utdannet.

Sommerjobb som assisterende prosjektleder

PROBEA er stedet for deg som er på utkikk etter en sommerjobb der du blir engasjert i både prosjekt og konsulentvirksomhet. Vi kan tilby spennende arbeidsdager der du får innblikk i hvordan det er å jobbe i prosjektledelsen på et av våre pågående prosjekter.

De siste årene har vi hatt god erfaring med studenter som har hatt sommerjobb hos oss, og for studentene har sommerjobben gitt et godt innblikk i hvordan arbeidsdagen til en prosjektleder i PROBEA ser ut. For de fremste kan det være kort vei til fast jobb hos oss etter endt studietid.

Send CV og søknad merket «sommerjobb» til rekruttering@probea.no. Søknadsfrist for sommerjobb 2019 er 30. november 2018. 

Kontakt

Gabriella Bastiani

Gabriella Bastiani

Administrasjonssjef

Tlf. 911 91 331
rekruttering@probea.no

Fast stilling som assisterende prosjektleder

PROBEA er et av få selskaper i Norge med rendyrket spisskompetanse innenfor prosjekt- og prosjekteringsledelse. Vårt mål er å bygge bransjens mest attraktive og profesjonelle selskap, og levere de beste prosjektene. I den forbindelse søker vi fremragende nyutdannede sivilingeniører som ønsker en karriere innen prosjektledelse av byggeprosjekter.

Arbeidsoppgaver

Som assisterende prosjektleder støtter du en av våre prosjektledere i sitt arbeid. Nyutdannede og yngre i PROBEA blir en del av vårt junior-/senior-konsept der vi «teamer opp» yngre ressurser med en tyngre prosjektleder med bred erfaring. Sammen utvikler junior og senior en plan for erfarings- og kunnskapsdeling, med tydelige mål. Junior og senior jobber tett sammen i prosjekt – for å oppnå målene, og ikke minst for å ha det gøy på jobb.

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Utdannet Sivilingeniør/ingeniør innen bygg og anlegg eller Sivilarkitekt
  • Gode ledelses- og organisatoriske egenskaper
  • God relasjonsbygger og lagspiller

Vi kan tilby

  • Norges mest spennende byggeprosjekter – både for private og offentlige byggherrer
  • Ledelse av prosjekter – utredning, gjennomføring og idriftssetting av store og komplekse bygg- og anleggsprosjekter
  • Gode lønnsbetingelser med dynamisk bonusordning
  • Meget god pensjonsordning og personalforsikringer
  • Flat struktur med kort vei til belsutningene
  • Svært sentral beliggenhet

Sende CV og søknad merket «assisterende prosjektleder» til rekruttering@probea.no


Del denne siden: